Du er her:

Sparkjøp til NHO Handel

Sparkjøp signerte i dag avtale med NHO Handel, og fikk en prat med Kristin på kjøpet! - Vi er godt fornøyd med valget og ser frem til et nært og godt samarbeid, sier Tore Bondø, viseadm. dir i AS Sparkjøp.

som tekst
Leif Bache-Mathiesen og Kristin Skogen Lund ønsker styreleder, Iwan Eide Knudsen, og eier og adm. direktør i AS Spar Kjøp ,Tom Eide Knudsen, velkommen til NHO-fellesskapet

Fra Virke til NHO Handel

I dag signerte AS Spar Kjøp avtale med NHO Handel, og bekrefer med det at de kommer fra Virke til oss! En av hovedårsakene til at de ser en større verdi i NHO er bl.a. vårt regionsapparat som vil kunne støtte AS Sparkjøps 24 varehus der de er.

Tore Bondø, viseadm. Dir i AS Sparkjøp sier han er godt fornøyd med valget og ser frem til et nært og godt samarbeid.

 

Kort om AS Spar Kjøp

Spar Kjøp ble etablert i Bergen i 1962, av Helge Eide Knudsen og hans kone Reidun. De begynte å selge strikkegarn fra kjelleren og kjørte selv rundt og leverte varene til kunder i distriktet. Spar kjøp er et familieeid firma. Videre har dette utviklet seg fra å være et postordrefirma til i dag med ca 620 ansatte og 24 store varehus som er spredd fra Kirkens i nord til Kristiansand i sør.

POSTADRESSE
Postboks 5250 Majorstuen
0303 Oslo
BESØKSADRESSE
Næringslivets Hus
Middelthuns gt 27
KONTAKT
Telefon: 23 08 80 60
Epost: firmapost@nhohandel.no
© NHO Handel 2017